מצרכים הדרושים
2 תפו"א חתוכים עם קליפתם לקוביות גדולות
1 פלפל גמבה אדום חתוך לרצועות דקיקות
1 בצל חתוך לפלחים
1/2כוס רוטב צ'ילי
1/2כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1)מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה ושמים בצד
2)מטגנים את הגמבה עד להזהבה ומחזירים את הבצל למחבת
3) מטגנים את התפו"א בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג ומוסיפים אותם למחבת
4) שופכים את רוטב צ'ילה ומוסיפים את הפלפל ומערבבים בעדינות ומטגנים לעוד 5 דק
מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים
Jacqueline fadelon