Share with:


פרווה

אופן הכנה

תנסו זה מאוד קל❤️ להכנה ויותר מושלם ❤️
4 כוסות מים חמימים ❤️
כף שמרים יבשים❤️
חצי כף מלח ❤️
כף סוכר❤️
2 כפות סולת❤️
ו 5 כוסות חד פעמי קמח❤️
יש לשים 2 כוסות מיים וכך שמרים לערבב עד❤️ שהשמרים הנמסו במים❤️
לאחר מכן להוסיף שתי כפות סולת ולערבב אם כך טוב טוב.❤️
להוסיף על הבלילה 5 כוסות קמח ו כף סוכר וחצי כף מלח. להתחיל לערבב היטב ולאחר מיכן להוסיף את שתי כוסות המים הנותרים. לערבב עד שהבלילה❤️ הופכת כמו בלינצינס בלי גושים. אם יש גושים אפשר לשים את הבלילה בלנדר עד שהבלילה ללא גושים.
לסגור אם ניילון נצמד למשך שעה לפתיחת❤️ הבלילה.בעזרת מצקת יש להוסיף למחבת שהיא קרה . כמובן כל פעם שלוקחים מהבילה לא❤️ מערבבים את הבלילה . בין לחוח ללחוח יד לקחת את המחבת ולשטוף אותו על מנת לקרר את❤️ המחבת❤️

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

הלחוח של מירי פשוט גן עדן_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים