את המתכון קיבלתי מבני ששהה זמן רב בלוס אנג'לס.
חצי קילו בשר שייטת טחון גס
חצי קילו אינטריקוט טחון גס.
3 בצלים גדולים לקצוץ גס ולהזהיב בסיר עם 6 כפות שמן רגיל להוסיף חצי כפית סוכר חום.ולכסות הסיר.לאדות על חום נמוך 20 דקות.
להוסיף 1/3 כוס קולה
4 כפות מלאות סירופ מייפל
1 כפית פלפל שחור גרוס.
כפית מלח
לבשל כל זאת 2 דקות.לטחון בבלנדר ,נוצר קרם משחתי נוזלי וחלק.
להוסיף לבשר בטחון.לערבב היטב להתחיל ליצור המבורגרים.
ממליצה בחום
על תבנית אפייה להניח נייר אפייה לרסס בשמן.ולהניח ההמבורגר המוכן על נייר האפייה המשומן.לכסות ולהקפיא 2-3 שעות לפני ההכנה.
חייבת לציין כשנרתעתי כשבני נתן לי המתכון וסיפר כי שייך למסעדה מאוד מפורסמת.
עד שטעמתי אצלו.והתמכרתי.ואנוכי שונאת המבורגרים.
אגב המתכון המקורי משתמשים רק בבשר אנטריקוט.,ניסוי שלי והצלחה של הקצב היתה שילוב שייטת ואנטריקוט.גם בני אישר שטוב יותר.
לינת מבוגר מכינה המבורגר של 220 גרם.