Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

מתכון :
כרוב סגול
כרוב ירוק
3 מלפפונים חתוכים לקוביות
1 קולרבי חתוך לקוביות
3 גזרים
5 צנוניות קטנות
1 גמבה ירוקה

תיבול :
מיץ מלימון 1
2 כפות שמן זית
פילפל גרוס
מלח לפי טעם
כף חומץ
חצי כפית סוכר ואו כל ממתיק שמשתמשים .

הכנה :
את הכרוב ,הגזר,הצנונית והעשבי תיבול .( פטרוזיליה ,סלרי,שמיר,כוזברה )
לשים בסלייסר כמה סיבוביים הכל קצוץ לדים הכל ביחד עם המלפפונים והקולרבי החתול לערבב
לדים את מרכיבי הרוטב בצינצנת לנער ולשפוך מעל לערבב ..

הסלט הכי טעים בעולם
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים