המטבח של מירי
הספינג' של מירי ❤️
מה צריך בשביל מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?
2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
שמן לטיגון עמוק
- איך מכינים ספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?
שמרים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
מוסיפים הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה!
משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמן
העיסה תתפח.
מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק
בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ
מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה,
מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה,
כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים. אשמח שתספרו לנו איך יצא. כמובן חפשו אותנו. במטבח של מירי
- הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי
קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️