ללידה קלה בזמנו❤
2 ק"ג קמח
4 כפות שטוחות שמרים
כף מלח
4 כפות סוכר
5 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן (אפשר זית)
לערבב הכל ביחד
את המים להוסיף בהדרגה
ללוש הייטב.
בצק רך ונעים למגע.
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל- 12 יחידות
הכנתי 3 חלות
והשאר פיצות עם תוספות
נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחה
אפיה בטאבון או בתנור 220 מעלות.
לפיצה למרוח מטבוחה
תוספות – גבינה צהובה/ טונה
זיתים. עגבניות. בצל. פלפל חריף.
גמבה.
אפיתי בטאבון יצא מעולה