Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
חבילה מלוואח (6 יח')
500 גר' גבינה צהובה מגורדת
300 גר' גבינה בולגרית מעודנת או פטה
2 ביצים
מלח פלפל שחור לפי הטעם
זעתר/תבלין לפיצה
טבעות זיתים
כמובן שאם רוצים פחות אז מפחיתים בכמויות,תלוי בכמות הסועדים
לערבב את כל חומרי המלית בקערה לאיחוד

לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום/קצח

אופן ההכנה:
1. על משטח מקומח לרדד את המלוואח בצורת מלבן.
2. להניח מהמילוי לרוחב הבצק על כל עלה צריך שיהיה מילוי במשקל 100 גר' לפחות.
3. לקפל מהצדדים כמו מעטפה ולגלגל לרולדה,להדק הייטב וליצור צורה של חצי עיגול
להניח בתבנית אפייה למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום או קצח מה שאוהבים.
4. לאפות בחום 180 עד שמזהיב יפה.
5. להגיש לצד ביצה קשה ומלפפון חמוץ.
בתאבון

זיווה במילוי גבינות וזיתים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים