Share with:


פרווה

אופן הכנה

ערב לפני הכנה להכין ראש עיסה
בקערה לערבב

2 גר שמרים יבשים,

120 מיליליטר מים פושרים,

2 כפות קמח,

לערבב טוב טוב ולהניח בצד.

ביום ההכנה
להכין סירופ מ-

4 כוסות סוכר

2 כוסות מים,

כף דבש

הל,

נניח בצד.

בקערה נפרדת נערבב

2 כוסות קמח,

כף סוכר,

קורט מלח

7 גר שמרים יבשים,

360 מיליליטר מים פושרים לערבב טוב ללא גושים,

להוסיף את הסטרטר שהכנו ערב לפני ולאחד בין 2 העיסות

להתפיח לפחות 3 שעות , מידי פעם לערבב.

למלא בקבוק לחיץ או שקית זילוף עם פתח קטן, לחמם שמן בסיר עמוק, כשהשמן חם להנמיך אש, לזלף את הבלילה לשמן ולטגן ,

להעביר לסינון שמן עודף ולטבול בסירופ.

מתכון גולשים

זנ ג ו ל ו ת טעימות , טעמן כצפיחית בדבש, קראנציות, מתוקות, נימוחות
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים