חביתה עם כרישה ובצל בתיבול עדין של מלח ופלפל שחור גרוס בלבד – ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה
בצל – יחידה קטנה
כרישה – 2 חופנים – , 2 גבעולי כרישה קצוצים.
4 ביצים Large
מלח – קורט, לפי הטעם.
פלפל שחור – קורט, גרוס – לפי הטעם.
שמן זית – 3 כפות לטיגון.
הכנה:
1. לחתוך את הבצל לפרוסות.
2. לחתוך את הכרישה לחתיכות בעובי של 2 ס"מ.
3. לטגן על במחבת עם שמן הזית את הבצל והכרישה עד שיזהיבו.
4. לטרוף את הביצים, לתבל במלח ופלפל שחור, לשפוך על הכרישה והבצל, לכסות, לטגן כ- 5-10 דקות, להפוך ולטגן גם את הצד השני.
מומלץ להגיש בתוספת סלט סלק:
לבשל 4 סלקים, לתבל במלח, פלפל שחור, חומץ, כמה טפטופים של שמן זית וכמה עלים של כוסברה. אם רוצים אפשר להוסיף בצל קצוץ דק. הערך התזונתי לא כולל את תוספת הסלק.