Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
3 פרגיות
1 בצל גדול חתוך לפלחים
1 גמבה חתוך לרצועות
1 כוס פולים של סנפרוסט מקולפים מן הקליפה
1תפו"א חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס גזר של סנפרוסט
1 כף דבש
1 כך גריל עוף
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ,בסיר אחר מטגנים את הפרגיות עד להזהבה, מוסיפים אותם יחד עם הפולים בצל וגמבה , מוסיפים גריל עוף , פלפל שחור ודבש ומערבבים ומטגנים עוד 5 דק

2) מטגנים את הקוביות תפו"א כמו צ'יפס וגם אותם מוסיפים לתערובת עוד 2 דק
על הגז ואפשר להגיש
בתאבון
Jacqueline fadelon

חגיגה של פרגיות עם פולים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים