המקפיץ את המנה בתוספת פתיתים עם בטטה וערמונים-המצאה של אותו רגע…יצא מוייייי
את החזה עוף פרסתי דק כמו שאני אוהבת,חתכתי גמבה אדומה לקוביות,
חופן כוסברה ופטרוזליה
,6 שיני שום,
מיץ מלימון שלם,
חצי כף פלפל צ'ילי גרוס חריף
,כפית כמון,
מלח,
פלפל שחור גרוס
,2 כפות שמן זית
טחנתי הכל בבלנדר מוט השריתי את החזה עוף כחצי שעה ברוטב וצליתי על גבי מחבת ללא שמן
מתכון לפתיתים עם בטטה וערמונים:
בסיר מטגנים בצל קצוץ,וכשהוא מתחיל להיות שקוף מוסיפים בטטה קלופה חתוכה לריבועים,וממשיכים לטגן כ-5-10 דקות על להבה נמוכה מוסיפים 2 כוסות פתיתים מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים,
מתבלים במלח,מרק עוף,מעט כורכום.מוסיפים חבילת ערמונים מוכנים ,מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה מבשלים עם מכסה סגור בערך 20 דקות עד שאין נוזלים כלל….
תוספת נהדרת לצד כל מנה