הכנת הבורגול…
חצי כוס בורגול מושרה עם כוס מים רותחים כשעה ולסנן את הנוזלים
בסיר מרתיחים 2 כוסות מים
עם יצי כפית מלח וכף שמן זית
כשהמים רותחים שמים את
הבורגול המסונן
מכסים ומבשלים כ10 דקות
עד שכל המים מתאדים
לכבות ולכסות במגבת כמה דקות
לערבב והבורגול מוכן לאכילה
חזה עוף ופרוסות בצל
בתיבול"על האש"
1 בצל פרוס
רבע קג' של חזה עוף חתוך לרצועות
במחבת מטגנים את הבצל עד הזהבה
מוביפים את החזה עוף
מערבבים יחד כ2 דקות
מתבלים..
קורט מלח
חצי כפית בתבלין "על האש"
מערבבים ביחד במחבת כ5 דקות
עד שמתקרמלים היטב יחד
נ.ב
תוספת סלט ירקות או
כל תוספת אחרת של ירק
בתאבון