חצי קילו חזה עוף חתוך ועבה או פילטים לתבל במלח ,פלפל שחור, 4 שיני שום כתושים ולהניח בצד. לטמפורה: 1 כוס קמח תופח חצי כוס קורנפלור, 1 כפית סודה לשתיה, 1 ביצה ,1 כוס משקה סודה ,מלח, פלפל שחור, לפי טעמכם האישי.לערבב היטב ולצפות את החזה עוף ולטגן בשמן (לא עמוק ) לתפוחי אדמה לחתוך לפרוסות דקות לצפות בטמפורה ולטגן באותו השמן לרוטב הפילטים בסיר רחב או במחבת לכתוש 4 שיני שום טרי להוסיף חצי כוס צ' לי רבע כוס טריאקי ושתי כפות קטשופ להכניס ולבשל כ5 דקות .ביקשתם לראות את צורת ההגשה של האורז אז בבקשה הציצו לסירטון