חומרים:
1/2 ק"ג חזה עוף
2 כפות שמן זית
לרוטב:
1/2 כוס רוטב בסיס לבישול של אסם
2 כפות רוטב סויה
6 כפות חלב קוקוס(מיי קוקוס)
2 כפות סילאן
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבט עים שמן זית מוסיפים רצועות עוףוצורבים עד שצבעו הופך לבן
2 מוסיפים רוטב בסיס סויה חלב קוקוס ומערבביםומביאים לרטיחה מבשלים 3 ד"ק עד שהרוטב מצטמצם מעט מטבלים במלח ופלפל
קולים 2 כפות שומשום ומפזרים על התבשיל מקפיצים כמה שניות ומגישים