Share with:


בשרי

אופן הכנה

אתם קובעות כמויות
לקחת חזה עוף לחלק לפרוסות דקות למלא לגלגל לעטוף בנייר כסף או נילון ניצמד כמו סוכריה להרתיח ל10דק לכבות לקרר להוציא נייר ככה הם מוכנים אפשר להקפיא ורק רוטב לשים לבישול קצר עד 10דק תחליטו איזה רוטב אפשר להכניס לתבשיל שתבחרו 10דקות לבישול לא יותר אנחנו צריכות עסיסי אחרת זה מיתיבש ראו הוזהרתם…..

מילוי
בשר טחון להוסיף
בצל מטוגן זהוב
3 כפות פירורי לחם
1ביצה
לתבל
מלח פלפל שחור
מעט מאוד כמון
תבלין לקציצות ראס דלחנות
נגיעת פפריקה
לגרד מעט אגוז מוסקט
כף שמן כף רוטב סויה

ללוש היטב מנוחה רבע שעה..ולמלא…
אחרי שמילאנו סגרנו הרתחנו קיררנו הוצאנו את הנילון הניצמד נכין רוטב:
לשים בסיר או במחבט 3 כפות שמן זית 2 כפות שמן שומשום שום כתוש לערבב להוסיף רבע כוס רוטב טריאקי 3 כפות סויה רבע כוס צילי מהבקבוק כפית מרק עוף פלפל שחור גרוס כפית ריבה מכול סוג לערבב להוסיף את חזה העוף ל5 דקות לפזר שומשום קלוי לפזר מעל מעט כוסברה ולהגיש

חזה עוף ממולא
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים