למילוי
חצי קילו בשר בקר טחון 1 בצל
50 צנוברים מטוגנים קלות
אופן הכנת המלית
לטגן במעט שמן את הבצל עד הזהבה ,להוסיף את הבשר הטחון לתבל במעט קינמון,מעט אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס ומלח להוסיף בצל מטוגן 1 ביצה ולערבב
8 נתחי חזה עוף ,פרוסים דק .
להניח מהמלית בקצה החזה כאשר הצד של הסגירה הוא למטה
לגלגל מהבסיס לסגור קצוות ולהמשיך לגלגל עד הסוף ,לקחת ניילון נצמד לגלגל את החזה עוף עם הניילון בצורת סוכריה .
להרתיח סיר עם מים להכניס את ה החזה המגולגל למים הרותחים כ- 10 דקות עד שהופך לצבע לבן
לקרר לגמרי להוציא את הנילון המוצמד וזה מוכן
להכנת הרוטב
בקערה ניצוק 3 כפות רוטב סויה ,2 כפות שמן זית ,חצי כוס רוטב צילי 2 כפות קטשופ 2 כפות חומץ כף גדושה סוכר לגרד מעט זינג'ר טרי נערבב היטב 2 שיני שום כתוש ונשפוך על חזות העוף נחכה 15 דקות ואז נניח על מחבת ל15 דקות נוספות עד השחמה אפשר לפזר שומשום קלוי ולפזר כוסברה…