2 חפיסות שוקולד 1חלב 1 מריר
2 כפות דבש
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות נוטלה
2 כוסות גדולות פצפוצי אורז
חצי קופסה ממרח לוטוס קראנץ'
1 חפיסת שוקולד לבן
אופן ההכנה:
בבן מארי או במיקרוגל נמיס את השוקולדים
בקערה גדולה נערבב את השוקולד המומס עם הדבש, הטחינה, הנוטחה, ופצפוצי האורז עד לעיסה אחידה
נרפד תבנית חד פעמי בנייר אפיה משומנת בתחתית
ניצוק את כל התערובת ונשטח ניישר היטב
נחמם במיקרו אצ ממרח הלוטוס ונשפוך מעל לעיסת הפיצפוצים בשכבה אחידה,
נמיס שוקולד לבן ונזלף בצורה חופשית
נכסה את התבנית בנייר כסף ונעביר למקרר
לאחר שעתיים שלוש להתייצבות
נוכל לחתוך לקוביות לרצועות וחמה שרוצים משגע