מצרכים –
250 גרם פתי בר
70 גרם אגוזי מלך
100 מייל שמנת מתוקה
2 כפות ממרח עוגיות
20 גרם חמאה
100 גרם שוקולד
ציפוי –
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
80 מייל שמנת מתוקה
מחממים את השמנת מתוקה לסף רתיחה מסירים מהאש מוסיפים את קוביות השוקולד חלב והמריר ומערבבים למסה אחידה .
הכנה –
במחבת שמים שמנת מתוקה וחמאה לסף רתיחה מסירים מהאש מוסיפים את ממרח העוגיות וקוביות השוקולד מערבבים היטב לקרם חלק .
במעבד מזון טוחנים את האגוזים והפתי בר כמעט לאבקה מעבירים לקערה מוסיפים את תערובת העוגיות ומערבבים היטב לתערובת אחידה , לוקחים כמות רצויה לפי גודל תבניות הסיליקון מכניסים למקרר לשעה .
מוזגים מעל כל חטיף מתערובת השוקולד מפזרים אגוזים קצוצים שומרים במקפיא שעה , מעבירים לקופסה שומרים במקרר.