Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏חטיף שוקולד. פיצוחים/ סיגלית. ימין

מצרכים
‏כוס טחינה
‏2שני חפיסות שוקולד מריר
1 ‏שוקולד חלב
‏תערובת פיצוחים קלויים ‏בערך כוס
‏שני כפיות דבש

  1. ‏אופן ההכנה
    ‏להמאס ‏את ‏השוקולד ‏במיקרוגל לחכות שהתקרר טיפה להוסיף טחינה פיצוחים דבש. לערבב טוב עד שהשוקולד מחסה את האגוזים, ‏להעביר למגרש ‏עם נייר אפיה ‏‏ לישר ‏לכסות להכניס למקפיא שהתערובת תתקשה מעט לחתוך לריבועים מה שרוצים ‏,ולהנות מחטיף טעים. ‏בתאבון ‏סיגלית ימין

חטיף שוקולד פיצוחים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים