200 גרם שבולת שועל עבה
100 גרם פיסטוק חלבי
80 גרם חמאה
חצי כוס דבש חצי כוס סילאן
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כפית קינמון
קורט מלח
כוס חמוציות
חצי כוס שומשום
חצי כוס גרעיני דלעת או חמניה
ההכנה
קולים 2 דקות את השיבולת עם הפיטוק
בסיר לבשל קלות את החמאה הדבש סילאן טחינה קינמון ומלח על להבה בינונית מוסיפים את השיבולת עם הפיסטוק שומשום וגרעיני הדלעת מבשלים עוד 2 דקות מסירים מהגז ומוסיפים את החמוציות
מעבירים לתבנית 25 על 25 מהדקים מעבירים למקרר לפחות ל4 שעות ואז פורסים מאוד טעים
אני משתמשת בדבש וסילאן ללא סוכר