Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

אפשר להכין כפאי, או תבנית מלבנית ולפרוס קוביות …לא משנה איך…העוגיות נפלאות מבצק משגע..נשמר במקרר ותמיד טעים !!

חומרים:
כוס אוניברסלית
150 גר חמאה / מרגרינה
1 כוס אבקת סוכר
2 ביצים L
1 שקית וניל
3 כוסות קמח
1 כפית א. אפיה
קורט מלח
למילוי : ריבה שאוהבים
בערך כוס וחצי

אופן ההכנה:
מומלץ ורצוי ללוש בהתחלה עם מרית/כף..לבסוף ללכד את הבצק בידיים.
בתוך קערה לשים את החמאה הרכה ..להוסיף את אבקת הסוכר ..לערבב עד הבלעת הסוכר..להוסיף את הביצים, וניל ולערבב היטב ..עד לקבלת מרקם חלק…להוסיף את הקמח, א. אפיה והמלח בהדרגה..להמשיך ולערבב בכף.
.לקראת סוף הקמח ..לעבור ללוש ידנית את הבצק לקבלת כדור חלק ולא דביק.
לעטוף בניילון נצמד ולשמור 1 שעה במקרר.
לאחר שעה להוציא את הבצק לחלק ל-3/4
וחלק ל- 1/4.
לרדד את החלק הגדול לשים בתבנית 26 או תבנית פאי עגולה / פיירקס מלבן 20/30 .
למרוח את הריבה לכיסוי כל הבצק
רבע הבצק שנותר ..אפשר לרדד לחתוך רצועות ולכסות שתי וערב / לגרד בפומפיה מעל הריבה.
לאפות בחום 170 כחצי שעה או עד להזהבה .
בהצלחה !! 🍎🍒🍓🍍

חיתוכיות במילוי ריבה_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

228 מתכונים