Share with:


פרווה

אופן הכנה

אפשר כל ריבה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)
3 כפות מים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מכינה בצק מכל החומרים
קמח מוסיפה בסוף.
מחלקת את הבצק –
מרדדת 3/4 מהבצק
בתבנית עם נייר אפיה
מורחת שכבת ריבה
אפשר עם מעט קינמון , אגוזים
החלק נשאר מגרדת למעלה
אופה ב- 180 מעלות
כ-40 דקות.
כשהעוגה מתקרר חותכים לריבועים
טעים קליל ומהיר❤

חיתוכיות פריך עם ריבה❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים