הבצק….
2.5 כוסות קמח
רבע שמן
רבע מיץ תפוזים
50 גר' חמאה
חצי א.אפיה
חצי סוכר וניל
ללוש הכל יחד
לחלק את הבצק ל2
לחלק אחד להוסיף…
חצי כף קקאו
רבע כף א.נס קפה
לערבב היטב
לרדד את החלק ללא התוספת
לצורת מלבן אם צריך לישר אז אם סכין לישר
לקחת מהחלק הכהה חתיכה לרדד
לחתוך מלבן ארוך
לשים באמצע הבצק הבהיר
ולגלגל מעל הבצק הכהה
לחתוך בסכין את הרולדה
ולשים בתבנית
כך מכינים את כל החיתוכיות
בבצק הכהה שנשאר לי
מרחתי ממרח תמרים ואגוזים
שנשאר לי במקרר
גילגלתי וחתכתי
ושמתי בתבנית
180 מעלות
כ 20 דקות