Share with:


פרווה

אופן הכנה

למתכון :
מידות בכוס קרטון ח"פ
100 גרם נטורינה
חצי כוס שמן
ביצה 1
1 כוס סוכר
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות מיץ תפוזים
גרידת לימון אופציונלי
קמח לפי הצורך בערך 4 כוסות

להתחיל עם 3 כוסות ולהוסיף בהדרגה ..

ריבה

אופן הכנה :
לשטח בתבנית בינונית את רוב הבצק ולהשאיר ממנו כדור לפיזור וגירוד מעל ..
מורחים 3-4 כפות ריבה מעל הבצק
ומגרדים את כדור הבצק בעזרת מגרדת גסה ניתן להוסיף לכדור הבצק מעט קמח או להקפיא את הכדור לחצי שעה שיהיה קל לגרד אותו

אופים בחום בינוני עד להזהבה בין 25 ל 30 דקות

אני הכנתי בצק נוסף ליצירת רצועות ! זה לא חובה !
ניתן להסתפק רק בגירוד הבצק

אסתי ❤️

חיתוכיות ריבה פריך במיוחד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים