לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
כף תמצית וניל
1 ביצה
80 גרם אינסטנט פודינג וניל.
200 גרם קמח.
למלית כל ריבה שאתם אוהבים.
כוס קוקוס.
מתכון לריבת תותים שלי.
1 ק"ג תותים.
700 גרם סוכר.
10 גרעינים תפוז או לימון.
בסיר על אש בינונית למשך שעה.
להוריד לאש נמוכה עד הסמכה.
אופן הכנה של הבצק:
במעבד מזון שמים חמאה מעבדים בפולסים לדקה.
מוסיפים סוכר וחומרי טעם. מעבדים שוב.
מוסיפים את הפודינג והקמח. בפולסים עד קבלת בצק פירורים.
מעבדים ביד על השיש.
מחלקים לשניים.
מכניסים למקרר לשעה וחצי.
חלק אחד פותחים על נייר אפייה בתבנית 25/25. אופים 10 דקות 180 מעלות.
מקררים. יוצקים ריבה מפזרים קוקוס.
מגרדים את החצי השני מעל הריבה.
חשוב לפזר מעט קמח בזמן הגירוש של הבצק שלא ידבק.
אופים עד הזהבה.
מקררים קירור מוחלט.
חותכים מפזרים אבקת סוכר.
בהצלחה 🍓🍓🍓