Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
3 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
75 גרם חמאה מומסת
כ-2 וחצי כוסות קמח שקדים
כוס מדידה
כפית אפיה
חופן שקדים מולבנים/ מה שיש בבית
תמצית שקדים
תמצית ווניל
גרד לימון
קורט מלח

הכנה
למיקסר- מקציפים ביצים עם הסוכר והמלח. מורידים מהירות מוסיפים תמציות גרד לימון. חמאה מומסת. ולבסוף קמח שקדים. ואפיה. מערבבים ידנית ומעבירים לתבנית מלבנית מרופדת לא גדולה.. משטחים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170מעלות אפיה כ-40 דקות.מוצאים מהתנור מחלצים לאחר קירור מפזרים אבקת סוכר

חיתוכיות שקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים