3 וחצי כוסות קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
200 גר' מחמאה או חמאה רכה
1/4 כוס שמן
3/4
כוס מים מהברז
1 סוכר וניל
כף אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
לשים בקערה את הקמח והשמרים לערבב ולהוסיף את המחמאה ושאר החומרים ללוש הייטב לבצק קטיפתי לתת מנוחה של שעה במקרר…לרדד על גבי נייר אפיה מקומח לעלה דק מחצית מהבצק ..היתרה תבוא אחרי מילוי התמרים באותו אופן רידוד מעל,לטרוף חלבון ולמרוח מעל שיכבת הבצק ולפזר שומשום. לחתוך לצורה הרצויה אפשר כול צורה אני חתכתי משולשים..מילוי ,, 1 וחצי קופסאות של מימרח תמרים להוסיף 1 וחצי כף קינמון,1 כף שמן לערבב אפשרות להוסיף אגוזי המלך גרוסים … להכניס לתנור 180 מעלות עד הזהבה