קילו קמח | |
2 כפות שמרים יבשים | |
2 ביצים | |
4 כפות סוכר | |
שלוש וחצי כוסות מים פושרים | |
כף מלח | |
1/2 כוס שמן | |
. | |
לציפוי :: | |
1 ביצה | |
שומשום |
בקערת המקסר לשים את כל המצרכים נלוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות נוציא את הבצק נסים בקערה נקיה נחסה את הבצק להכפלת הנפח שעה וחצי
כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק נרדד נגלגל ונקלה חלה לחמניות מה שרוצים נניח את החלה.
לחמניות בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה נכין את הבלילה של הביצה ונמרח מעל החלה לחמניות נפזר מעל שומשום
כעבור חצי שעה נאפה את החלה והלחמניות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה עד הזהבה
בהצלחה בתיאבון סיגלית ימין