Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים :

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כף שמן
3 1/2 כוסות מים

למריחה:
50 גרם מרגרינה

לציפוי:

1 חלמון ביצה
שומשום או פרג

ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב.
להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק
לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה .

לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26"
ליצור פרח מכדורי בצק
למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג
לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה.

תהנו…

כל הזכויות שמורות C