קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים כף גלוטן לא חובה
3 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
3 כוסות מי ברז אם יהיה צורך להוסיף עוד חצי כוס
ללוש את הבצק לבצק גמיש לתת תפיחה 40 דקות .
להכין חלות על משטח מעט משומן בשמן לכסות בניילון לתת תפיחה להבריש ביצה אני מוסיפה
לביצה כף סילאן אפשר סוכר חום ולפזר שומשום לאפות 180 מעלות עד להשחמה
להעביר על רשת ולכסות במגבת מטבח.
ביגלה הכנתי ואפיתי ללא התפחה שניה ישר אפיתי ככה הם קרנציות…