בקערה גדולה לשים שימרית ומשפר אפיה.
להוסיף 4 כפות סוכר( חצי כוס חדפ"ע)
1כוס שמן
1 כף מלח בצד הקערה
3 1/2 כוסות מים חמימים
להוסיף 3/4 קמח וללוש טוב טוב
בהדרגה להוסיף את ה1/4 קמח הנותרים.
לתת תפיחה טובה של שעה.
לאחר מכן לא ללוש את הבצק, אלא ישר לחצות אותו ל 4
כל רבע לרדד.. לשמן מעט משטח עבודה ולרדד עם מערוך דק וכמה שאפשר.
לבלבל את הבצק שרידדתם כמו רולדה ואת הרולדה לפתוח עם ידיים עדכמעט לאורך מטר או קצת פחות.
לעשות צורה של חלות שבא לכן שבא לכן.
שוב תפיחה וביצה עם כפית סוכר ושומשום ולתנור חום גבוה.
בהצלחה – חני רובין !