Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון ל 3 כיכרות לחם; בקערה בנפרד: ראש עיסה; כוס קמח, 2 כפות שמרים יבשים, חצי כף סוכר, חצי כוס מים בטמפרטורת החדר. לכסות בניילון, להניח על השיש ל3-4 שעות, אחכ להוסיף לראש העיסה, 2 כוסות מים,4 כוסות קמח, ללוש טוב, הבצק צריך להיות רך, לפתוח על השיש, להוסיף חצי כוס שמן זית וכפית מלח, ליצור מלבנים (כול אחד בתבנית נפרדת עג נייר אפייה אין צורך לשמן).. לקפל, לשטח מעט ועי טרבד ל׳חתוך׳ לאורכו של הלחם 4 פסים לא עד הסוף, לפזר קמח במסננת, להתפיח עוד חצי שעה בערך ולאפות אפייה רגילה 180 מעלות, בהצלחה

חלות שבת_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים