Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח
כפית מלח
כף שמרים
כף סוכר
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים
ללוש הכל יחד כ8 דקות
מלח לשים בסוף
מנוחה 50 דקות

ללוש שוב
לחלק את הבצק
לכמה כדורים

למפתח
שמה בתבנית שני קורצנים
עגולים משומנים
במרחק אחד מהשני

קולעים 2 צמות
משני נקניק בצק מלופפים
ומגלגלים סביב הקורצנים
באמצע קולעים שני לחמניות מגולגלות
משני נקניק בצק מגולגל מלופף ומגולגל כשבלול
מכינים שניים כאלה
בין הקורצנים

לוקחים 4 נקניקי בצק ארוכים
וקולעים לחמניה ארוכה
ומחברים ללחמניות
ובסוף הלחמניה מכופפים קצת
בשאר הבצק מכינים לחמניות בצורה שרוצים
מנוחה 10 דקות
מורחים ביצה ושומשום
180 מעלות
כ30 דקות

חלת מפתח ולחמניות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים