Share with:


פרווה

אופן הכנה

ק"ג קמח מנופה
רבע כפית מלח
2כפות סוכר
2 וחצי כפות שמרים יבשים
8 כפות שמן
4 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:
בקערה לשים את כל החומרים למעט המים והשמרים שאותם נערבב עם המים ואז נוסיף לקערה ללוש לאיחוד ולהתפיח שעה לפחות
לרדד לעלה של ס"מ לפחות על משטח מקומח
לחתוך לאיזה צורה שרוצים לכסות בבד חצי שעה נוספת

הסירופ:
2כוסות סוכר
4כוסות מים
מיץ מלימון טרי

להמיס על הגז לפחות20 דקות לקראת בסוף להוסיף לימון ולבשל..

חם חם_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים