כוס חומוס
כוס חיטה
הושרו במים לילה קודם
2 חבילות של קוביות בשר
1 בצל פרוס
5 תפוח אדמה חתוכים
7 גזרים חתוכים
כף בהרט
כף חוואיג
כף מלח
בסיר מחממים שמן
ומטגנים את הבצל 3 דקות
ולהוציא לצלחת
שמים את קוביות הבשר בסיר לצריבה כדי לסגור אותו מעל הצדדים
להוסיף את החומוס
ואת הגזר ואת הבצל ולערבב 5 דקות
להוסיף מים
ולבשל כ 30 דקות
להוסיף את התפוח אדמה
ואת התבלינים
ולהוסיף מים לגובה הירקות
ולהמשיך בבישול
לוקחים קערה שמים בה שקית ניילון ואת החיטה לשים בתוכה עם 2 כוסות מים רותחים
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
רבע כוס שמן
לערבב ולסגור את השקית
ולשים אותה בסיר
לבשל חצי שעה נוספת
הסיר נכנס לתנור
ל10 עד 12 שעות