חומרים לפי כמות סועדים:
1 כוס חיטה מושרית חצי שעה במים
חלקי עוף
תפו"א ככמות הסועדים
1 בצל גדול פרוס לרצועות
2 כפות שמן
1 כפית פפריקה לחיטה
1/2כפית פפריקה לעוף
1 כפית שטוחה פלפל מכלף(אם אין לכם ניתן להחליף בפלפל אנגלי טחון ואגוז מוסקט ביחד)
אופן ההכנה:
1 נחמם שמן בסיר ונטגן עד להזהבה את הבצל ונכבה את הגז
2 נסדר את התפו"א על הבצל נפזר מעל את החיטה ונטבל בפפריקה ופלפל מכלף
3 נטבל את העוף בניפרד ונניח בין החיטה לתפו"א
4 נוסיף מים מהצד לא לכסות את העוף עם המים שהעוף יבלוט מרתיחים 2 רתיחות ומכבים לשים בפלטה עד למחרת
בהצלחה רוחמה כהן🍗🍗🍗