Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי כוס חיטה
חצי כוס חומוס
להשרות כמה שעות לפני
5/6 תפוח אדמה חתוכים
בסיר
מטגנים אחד בצל
שמים את חלקי העוף לכמה דקות.להוציא לצלחת
לשים בסיר את החומוס
להוסיף מים לגובה החומוס
לבשל כחמש דקות
לפזר מעל החומוס את התפוח אדמה וממשיכים בבישול
לעוד מספר דקות
מסדרים בסיר את העוף
את החיטה שמים בשקית
מתבלים בשמן מלח וכורכום
סוגרים אותה ושמים בסיר
מוסיפים עוד מים כמה שצריך
מוסיפים ביצים כמה שרוצים
מתבלים בכמון מלח וכורכום
מכסים ומבשלים במשך חצי שעה.
הסיר יישב הפלטה עד למחרת
בתאבון

חמין עוף
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים