קילו חצילים קטנים
1 פילפל אדום(גמבה)
10 שיני שום
2 כוסות מים מהסיר
של בישול החצילים
כוס חומץ
2 כפיות מלח גס
ההכנה…
בסיר על הגז ממלאים מים
ומגיעים לרתיחה
בינתיים חוצים לאורך את החצילים
לא עד הסוף
כשהמיים רותחים
לשים את החצלים ל10 דקות בישול
מוציאים את החצילים למסננת
המים בסיר צריכים להתקרר
קוצצים את השום ואת הפילפל
(גמבה) קצוץ דק
שמים בתוך החציל בחיתוך
מעקרים צינצנת
מסדרים את החצילים בצינצנת
בקערה מערבבים..
2 כוסות ממי החצילים
כוס חומץ
2 כפיות מלח גס
שופכים לצינצנת על החצילים
סוגרים
3 ימים והחצילים מוכנים