❤ לחתוך 2 חצילים לזרות מלח ופלפל שחור ולהניח בצד .
קערה עם 2 ביצים וחצי צרור פטרוזיליה קצוצה , 5 שיני שום, מעט מלח ופלפל שחור.
בקערה שניה כוס פירורי לחם וחצי כוס קמח .לסחוט את החצילים לפני הטיגון .
להכניס לבלילת הביצים ואז בקערת הפירורי לחם . לחציל וגבינה : לחתוך חציל לפרוסה להכניס חתיכת גבינה ולטבול בביצה ופירורי לחם .ולטגן .
ללחמניות :
קילו קמח , 2 כפות שמרים יבשים , חצי כוס שמן , כף סוכר וכפית מלח .מים כמה שנכנס עד לבצק נעים בערך 3 פלוס .כוס חד פעמית לשתיה חמה .