1/4 כפית קימל
1/4 כפית כמון
4 חתיבות לוקוס/ בורי
4 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה אדומה
1 כף פלפל ו"צומה ( פלפלת חריפה עם שום כתוש )
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
להניח דגים בקערה לבזוק מלח ומיץ מלימון להשהות שעה ולשטוף היטב.
ליצוק לסיר את השמן ולהניח את פפריקה חריפה עם השום הכתוש. את רסק העגבניות וליצוק כוס מים. ולבשל 25 דקות על להבה בינונית..
לסדר את הדגים בסיר ( לא מוסיפים מים)ומנמיכים ללהבה נמוכה.
4 דקות אחרות של בישול בערך. לפזר כמון וקימל הריח מגיע לשכנים.