Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
250 גרם בצק פריך מתוק של שמרית
80 מ"ל שמנת להקצפה 38%

לקרם שקדים
100 גרם חמאה רכה מאוד
100 גרם סוכר
2 ביצים
100 גרם אבקת שקדים
100 גרם שקדים מולבנים לפיזור
2 פקקים של תמצית וניל

אופן ההכנה לקלית
1) שמים בקערת עם וו גיטרה את הקמח השמנת עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לאיחוד ,עושים כדור בצק ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור ל30 דק?

אופן ההכנת למלית
2) שמים בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עד לאיחוד

3)מכניסים את הביצים אחד אחד ולאחר מכן את אבקת שקדים

4) מוציאים את הבצק
מקמחים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בעובי של 2ס"מ ומניחים על תבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ

5) שופכים את הקרם שקדים על הקלית ומפזרים שקדים מולבנים ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 35 דק

מחממים קצת ריבת משמש ומורחים על העוגה בעדינות

טארט עם קרם שקדים צרפתי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים