לבצק:
45 גרם חמאה רכה
55 גרם אבקת סוכר
ביצה אחת
145 גרם קמח
לפודינג:
160 גרם שמנת מתוקה
2 חלמונים
30 גרם חלב מרוכז
אופן הכנה:
בקערה שמים חמאה ואבקת סוכר.
מערבבים עד קבלת מרקם משחתית מוסיפים ביצה מערבבים עם מטרפה עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח לשים עד קבלת בצק רך ונעים.
מחלקים לשש. מרפדים תבניות מאפניס. אופים 160 מעלות 15 דקות.
מכינים את הפודינג.
בקערה שמים שמנת חלב מרוכז וחלמונים מערבבים טוב מעבירים דרך מסננת.
יוצקים לתבניות. אופים 170 מעלות 35 דקות.
מקשטים עם קרם שמנת ותותים. ואם אוהבים מורחים ריבה לפי טעמכם.
בהצלחה 🍓🍓🍓