Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
100 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
2 כוסות קמח

למלית
1 כוס סירופ מייפל
1/2 כוס סוכר חום
100 גרם חמאה
1 ביצה
1 כף שמנת מתוקה
50 גרם פקאן קצוצים
150 גרם פקאן רגיל או מקורמלים

הכנת התחתית
שמים את כל החומרים בקערת המיקסר עד לקבלת בצק רך ונעים

עוטפים בניילון נצמד עד ומכניסים לקירור עד להכנה המלית

הכנת המלית
מחממים את המייפל עם הסוכר עד שנמס ולאחר מכן מכניסים את החמאה , טורפים ביצה עם השמנת ו ומכניסים לסיר יחד עם הפקאן ושמים בצד

מרדדים את הבצק לעובי בינוני לתבנית יורדת
חותכים את השוליים ושמים נייר אפייה מעל הבצק ואבנים או שעועית למעלה
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 דק

שופכים את המלים על הבצק ,מסדרים את הפקאן השלמים ואופים שוב לעוד 15 דק

מקררים ומגישים

בהצלחה

טארט פקאן
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים