Share with:


חלבי

אופן הכנה

 לקלתית
200 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
קורט מלח
4 כפות אבקת סוכר

למלית שוקולד
250 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה (1 שמנת מתוקה )
25 גרם חמאה
4 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל

אופן ההכנה
אופן הכנת הקלתית .
2מכניסים למעבד מזון את הקמח קורט מלח חלמונים וחמאה לקוביות
מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה ומניחים את הבצק על תבנית לטארט בקוטר 26 ס"מ עם תחתית יורדת וחותכים את עודפי בצק .
חותכים עיגול עם נייר אפייה בגודל של התבנית מניחים את הנייר על הבצק ושמים אבנים אם אין לכם אז שעועית לבנה ואופים בתנור שחומם מראש ל185 מעלות כ25 דק ומורידים את הנייר ואופים לעוד 10 דקות .

הכנת גאנש שוקולד.
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים היטב מכניסים את החמאה ושופכים על לקלתית ומכניסים לקירור כ15 דקות .

ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על טארט מקשקשים לקבלת דוגמה של עלים מקשטים השמיים הם הגבול אני הנחתי מיני עוגיות נשיקות מרנג .

חילוץ הטארט .
שמים בכלי גבוה מניחים את הטארט ומחלצים

טארט שוקולד עם ממרח לוטוס לוטוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים