Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
300 גרם קמח
150 גרם חמאה רכה
1/2 כפית מלח
3 כפות אבקת סוכר
3/4 חלב פושר

למלית
1 פודינג וניל
3/4 כוס חלב
1 שמנת מתוקה

לציפוי
סלסלה תותים חתוכים לפרוסות דקות
ריבת תותים

אופן הכנת התחתית
1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים ובהדרגה את הקמח ואת שאר הדברים
מערבלים עד לקבלת בצק חלק , עוטפים בנייר נצמד ומכניסים לקירור עד להכנת הקרם , מרדדים את הבצק לעובי ביוני לתבנית עגולה יורדת בקוטר 26 ס"מ, שמים נייר אפייה מעל הבצק ומעל מניחים אבנים ואם אין לכם אז חומוס יבש , אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 20 דק ועוד 5 דק ללא נייר

2) מקציפים את הפודינג,חלב ושמנת מתוקה עד ליציבות, מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף

3) מניחים סביב את פרוסות התותים וגם במרכז אבל כל אחד עם הצורה שרוצים,
מחממים מ"ס שניות את הריבה , מברישים על התותים

טארט תותים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים