Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
לבצק
250 גרם קמח
100 גרם חמאה רכה
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר

מצרכים הדרושים למלית
4 תפוחים
2 כפות חמאה
3 כפות סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 כפית קינמון

אופן הכנת הבצק
1)שמים בקערה את החמאה והחלמונים ומערבבים ללא צורך במיקסר , מוסיפים את הקמח סוכר ולשים עד לקבלת בצק

2)מרדדים את הבצק לתבנית מלבנית עם תחתית יורדת
ס"מ35/12, מכניסים למקפיא עד להכנת המלית

2)חותכים 2 תפוחים לקוביות קטנות, מטגנים אותם במחבת ל 5 דק? , מוסיפים 3 כפות סוכר עד שנמס
,טוחנים ושמים בצד

3) מקציפים את הפודינג וניל עם כוס חלב עד ליציבות לאחר מכן מכניסים את התפוחים הטחונים , מערבבים בתנועה קיפול , שופכים על התחתית

4) חותכים את שאר התפוחים לפלחים ומסדרים אותם בשורה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 עד 40 דק מקררים ומכניסים למקרר לשעה
מורחים קצת ריבת משמש בשביל ההברקה

טארט תפוחים עם קרם תפוחים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים