מצרכים הדרושים
לבצק
250 גרם קמח
100 גרם חמאה רכה
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
מצרכים הדרושים למלית
4 תפוחים
2 כפות חמאה
3 כפות סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 כפית קינמון
אופן הכנת הבצק
1)שמים בקערה את החמאה והחלמונים ומערבבים ללא צורך במיקסר , מוסיפים את הקמח סוכר ולשים עד לקבלת בצק
2)מרדדים את הבצק לתבנית מלבנית עם תחתית יורדת
ס"מ35/12, מכניסים למקפיא עד להכנת המלית
2)חותכים 2 תפוחים לקוביות קטנות, מטגנים אותם במחבת ל 5 דק? , מוסיפים 3 כפות סוכר עד שנמס
,טוחנים ושמים בצד
3) מקציפים את הפודינג וניל עם כוס חלב עד ליציבות לאחר מכן מכניסים את התפוחים הטחונים , מערבבים בתנועה קיפול , שופכים על התחתית
4) חותכים את שאר התפוחים לפלחים ומסדרים אותם בשורה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 עד 40 דק מקררים ומכניסים למקרר לשעה
מורחים קצת ריבת משמש בשביל ההברקה