המתכון של יפה רייפלר
(דגים)
המצרכים:
6 מנות דג
1 בצל גדול, קצוץ
1 פלפל אדום חריף, חתוך לשלוש חלקים
1 כפית שום כתוש
1/4 כוס שמן
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף פפריקה חריפה/מתוקה
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים מאורכים/טבעות
2 לפת לבן חתוכים לפלחים
2 גזרים חתוכים לטבעות עבות
1/2 לימון סחוט
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה
מלח לפי הטעם
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
בסיר גדול יוצקים שמן מוסיפים את הבצל, פלפל חריף, שום, ומטגנים, על להבה בינונית, עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה מטגנים קלות ומוסיפים מים, עד מחצית הסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הירקות החתוכים ומתבלים במלח, מיץ לימון ופלפל שחור.
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים את הדגים כוסברה ופטרוזיליה לסיר.
אם חסר מים, מוסיפים ומבשלים על להבה בינונית
כ–20 דקות .
להגיש חם
עם לחם טרי
או על מצע קוסקוס
תהנו..