המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
המרכיבים:
300 גרם קוביות דלעת
3/4 כוס עדשים כתומות(מושרות)
1בצל גדול קצוץ
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מרק בטעם עוף
מלח לפי הטעם
1/4 כוס שמן
2.1/2 כוסות מים
ההכנה:
בסיר עם שמן חם לאדות את הבצל הקצוץ עד השחמה קלה
להוסיף תבלינים
משחימים 2 בצלים עם קורט מלח
להוסיף כף פפריקה, פלפל שחור, רסק עגבניות ומעט מים לפתוח את הרסק והפפריקה..להוסיף מרק בטעם עוף ואת שארית המים, להמליח, להוסיף את הדלעת והעדשים לערבב ולהביא לרתיחה..
להנמיך להבה ולבשל במשך כ-40 דקות או עד שהתבשיל רך והרוטב מסמיך .
להגיש חם ..