טבית
6 חלקי עוף
2 בצלים פרוסים
3 עגבניות מרוסקות או 2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
כף סילאן
חצי כף בהרט
חצי כפית מלח
חצי כפית פילפל שחור
רבע כוס שמן
בסיר מחממים שמן
מטגנים את העוף עד השחמה מוציאים
לצלחת בצד
שמים את הבצל בסיר
ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את העגבניות או הרסק ומערבביםל 2 דקות
מתבלים במלח בהרט סילאן ופילפל שחור
מערבבים לעוד 3 דקות
מוסיפים כוס מים רתוחים
מבשלים ל 10 דקות
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות
מוסיפים את העוף
כשהצד עם העור כלפי מטה ומטמיעים אותם
בתוך האורז
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים
אם צריך להוסיף
עוד מלח זה הזמן
מבשלים 20 דקות
שהמים יספגו
נכנס לתנור 8 עד 12 שעות