1 בצל קצוץ דק
1 בטטה בינונית חתוך לקוביות קטנות
1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
חצי גמבה קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אבקת פטריות
1 כף אבקת בצל
חצי כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
לטיגון:
קמח
ביצה
פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום
אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה
כ5 דק?
2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט
4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים
5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום
6) מטגנים בשמן עמוק